Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Usko, toivo ja raskaus" by Aila Ruoho & Vuokko Ilola ~ Book PDF Kindle ePub Free

Usko, toivo ja raskaus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Usko, toivo ja raskaus
  • Author : Aila Ruoho & Vuokko Ilola
  • Release Date : January 09, 2014
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,Religion & Spirituality,Christianity,
  • Pages : * pages
  • Size : 465 KB

Description

Vanhoillislestadiolaisessa herÀtysliikkeessÀ suurperhe on ihanne ja ehkÀisy tabu. Jokaisen lestadiolaisen avioparin tulee olla valmis ottamaan vastaan niin monta lasta kuin Luoja suo. Hengellinen opetus lupaa, ettÀ Jumala antaa voimaa lapsikatraan kanssa.


HÀÀpÀivÀnÀÀn moni nainen unelmoi pullantuoksuisesta ÀitiydestÀ ja nÀkee tulevaisuuden onnellisena satuna. Heille tarjoillaan tarinoita vanhoillislestadiolaisista vanhemmista, jotka opiskelujen ja töiden ohella kasvattavat helposti yli kymmenpÀisen perheensÀ.


Kiiltokuvalla on kuitenkin kÀÀntöpuolensa, josta liike vaikenee. Kaikki vanhoillislestadiolaiset perheet eivÀt voi hyvin, ja osa voi todella huonosti. UlospÀin onnellinen suurperheen Àiti saattaa epÀtoivoissaan rukoilla keskenmenoa.


Usko, toivo ja raskaus nÀyttÀÀ herÀtysliikkeen nurjan puolen, rankat ja ahdistavat elÀmÀnkohtalot, jotka pohjautuvat usein ehkÀisykieltoon ja ahtaaseen seksuaalioppiin. Kirjassa ÀÀnensÀ saavat kuuluviin liikkeen pahoinvoivat jÀsenet, jotka eivÀt voi kertoa tunteistaan ja kokemuksistaan yhteisön sisÀllÀ.


PDF Ebook Download "Usko, toivo ja raskaus" Online ePub Kindle